Studioägare: 20-40+ extra heldagar

varje månad

LeadGain hjälper studioägare fylla kalendrarna hos alla tatuerare i studion genom pålitlig marknadsföring och automatiserade system.

Våra metoder innehåller beprövade, pålitliga och automatiserade system för att se till att det kommer in 20-40+ extra heldagar bokade till studion månad efter månad. Så att du som studioägare kan fokusera mer på studion och få friheten till att göra vad du vill.

Vårt mål

Vi vill se till att Sveriges bästa tatuerare har sina kalendrar fullbokade och tjänar mer pengar. Det gör vi genom att kombinera traditionell, förutsägbar marknadsföring med automatiserade system.

Marknadsföring

Med en traditionell och effektiv marknadsföringsstrategi kombinerat med ett grymt erbjudande ser vi till att nya människor upptäcker din unika stil och bokar en tid månad efter månad.

Minimal ansträngning

Genom att automatisera majoriteten av systemet ser vi till att det enda som grävs från dig är några extra minuters jobb varje dag.

Kontakt

Skulle det vara något som känns oklart, något du undrar över, du kanske har en idé eller vad som helst, så är det bara att höra av sig! Vi finns tillgängliga nästan dygnet runt.

Allt på Samma Ställe

Du får en egen inlogg till vår sida och app där vi samlar alla konversationer från Facebook, Instagram, SMS och Mail. Du kan se detaljerad data, boka tider, sköta dina sociala medier och konversera med kunder.

''Vi Tjänar Bara Pengar När Du Tjänar Pengar''

Vårt mål är att hjälpa dig fylla din kalender och kunna ta mer betalt för din tid.

Genom att göra mindre, tatuera mer och ha roligare

Bli Bäst i Stan

Det räcker inte att bara tatuera langre

För att vara den bästa tatueraren i stan räcker det inte att man är riktigt vass på att gadda, folk måste veta att du är den bästa. Du måste se till att folk ser att du är 10 gånger bättre än den dom går till nu.

  • Vi vet att vi levererar så vi tar bara betalt baserat på resultatet. Ingen risk för dig.

  • ​Lyckas vi inte leverera det vi lover behöver du inte betala någonting, och du får behålla alla pengar du tjänade under tiden!

  • ​​Med tiden kommer efterfrågan att tatuera sig hos dig öka, vi ser till att den ökade efterfrågan inte leder till att fredagskvällen spenderades framför din mobil pratandes med folk som inte ens bokar.

Vi täcker allt, simpelt

Vi hanterar allting som behövs för att fylla din kalender. Vi håller oss till det som är simpelt och ger resultat.

Marknadsföring

Fångar din stads uppmärksamhet, genererar leads och bokningar.

Lead Nurturing

Automatisera din “lead nurturing” för att minimera arbetet och se till att så många som möjligt bokar och dyker upp.

Database Reactivation

Vi kör din första DBR kampanj och genererar bokningar helt gratis.

Öka Priset

När efterfrågan ökar är det viktigt att man kontrollerar utbudet. Att öka priset gör inte bara att du tjänar mer pengar men också att de som tatuerar sig uppskattar sin tatuering mer.

Tatuera Det Du Vill

När bokningsförfrågningarna strömmar kan du fylla ut din kalender med tatueringar du verkligen vill göra

CRM

Vi samlar allting på samma ställe för att ge dig mer funktioner och insikt men också för att göra allting enklare och minska all tid du spenderar utanför studion.

LeadGain Är Det En Tatuerare Behöver För Att Växa

Börja Fylla Din Kalender Idag

Din kalender har tomma tider bara

för att folk inte vet att du finns.

Nu ser vi till att andra på det!

Fyll Din Kalender Månad Efter Månad - Utan Risk

©2023 LeadGainMarketing.com

albin@leadgainmarketing.com


Privacy Policy  Terms